log in

Διεθνείς ασκήσεις

Cambrian Patrol 13 CTR

Την έμπνευση για αυτό το άρθρο μου έδωσε η περιήγηση μου στο Google earth ενώ έψαχνα ναι βρω τα μέρη που διεξήχθη η  άσκηση.Στο πάνω αριστερά της Φώτο φαίνεται η strata florida, σημείο πλησίον του  D.O.P.που ήταν βορειότερα.
Είναι  γεγονός ότι η δεύτερη συμμετοχή μας στην άσκηση Cambrian patrol τον Οκτώβριο του 2013 είχε κάποιες ιδιαιτερότητες που δεν έχουν  ¨βγει στην φόρα¨.

Αυτό που μας έκανε να ξαναπάμε (εκτός από την επιθυμία για μια καλύτερη επίδοση) ήταν σαφέστατα  ότι την πρώτη φορά που συμμετείχαμε δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε εγγύς του στόχου παρατήρηση(CTR). Ειλικρινά το είχαμε βάρος στη συνείδηση μας διότι οι επιδόσεις μας το  2011 ήταν πολύ καλές και φτάσαμε στο βαθμολογικό όριο για να πάρουμε  ασημένιο μετάλλιο οπότε με τους πόντους από το CTR (close target recce) θα φτάναμε το πολυπόθητο.....και μάλιστα στην πρώτη συμμετοχή Ελληνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα του patrolling ,που ήταν και από τις πιο δύσκολες (κατά ομολογία των διοργανωτών στο PXR-11,post exercise report 2011) λόγο καιρικών φαινομένων, των τελευταίων ετών  .Θυμίζω ότι το 2011 από τα 100 περίπολα τερμάτισαν τα 60,αν συνυπολογίσετε ότι η ομάδα αποτελούταν από  εφέδρους και ότι στις 40 ομάδες που δεν κατάφεραν να τερματίσουν υπήρχαν αρκετές ειδικών απoστολών(βλέπε σχετικό άρθρο για CP11) τότε θα καταλάβετε γιατί ¨αναγκάστηκε¨ ο αρχηγός (General sir Nicolas Parker) των δυνάμεων ξηράς(land forces)του Ηνωμένου Βασιλείου   να έρθει να μας γνωρίσει…

Έτσι λοιπόν με δεδομένο ότι η πρώτη φάση (Διείσδυση) δεν είναι και τόσο συναρπαστική ,θα προσπαθήσω να εξιστορήσω την δεύτερη φάση της επιχείρησης  (ενέργειες επί του στόχου)αφού πρώτα θυμίσω μέσα από τα λόγια του Βοηθού Περιπολάρχη την ιστορία (CP13) όπως την παρουσιάσαμε ,λόγο πίεσης χρόνου ,στην ιστοσελίδα μας .

΄΄Φορτωθήκαμε μαζί με μια Αγγλική περίπολο και ξεκινήσαμε. Το D.O.P. βρίσκονταν περίπου 20’ μακριά. Πρώτη κατέβηκε η Αγγλική ομάδα και μετά από ένα περίπου χιλιόμετρο εμείς. Αμέσως μόλις εξήλθαμε του φορτηγού, ταχτήκαμε σε περιμετρική άμυνα όπου και αναμέναμε τις διαταγές του περιπολάρχη μας. O καιρός έδειχνε καλός και εκτιμήσαμε ότι δεν θα μας δημιουργήσει προβλήματα, όπως και έτσι έγινε. Αφού πήραμε επαφή μέσω δορυφορικού τηλεφώνου που μας είχε χορηγηθεί, ξεκινήσαμε. Κινηθήκαμε με πορεία Νότια-Νοτιοδυτικά, με σκοπό την αναγνώριση της εχθρικής βάσης και της γύρω περιοχής. Όσο περισσότερες πληροφορίες αποκομίζαμε, τόσο πιο σαφή εικόνα θα είχαμε για τις ενέργειες και τις προθέσεις των αντάρτικων δυνάμεων στην περιοχή. Μετά από κάποιες ώρες φτάσαμε σε μια δασώδη περιοχή, περί τα 700 μέτρα μακριά από το στόχο μας. Το μέρος ιδανικό. Πολύ καλή κάλυψη σε ενδεχόμενη επαφή με τον εχθρό και τέλεια απόκρυψη από κάθε κατεύθυνση (ξηρά και αέρα). Η ομάδα επέλεξε τον κατάλληλο ΠΧΑ, όπου και θα παρέμενε για τις υπόλοιπες περίπου 2-2,5 ώρες. Το στοιχείο παρατήρησης (2 άτομα- περιπολάρχης και ένας τ/φ) αναχώρησαν με προσεκτικές κινήσεις προς συλλογή πληροφοριών εγγύς του στόχου. Σύμμαχος μας ο καιρός και το φως της ημέρας. Έπρεπε να προλάβουμε πριν σκοτεινιάσει, όπως και έγινε. Η υπόλοιπη ομάδα παρέμεινε στον ΠΧΑ αναμένοντας σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Τα προβλήματα όμως και η κακοτυχία άρχισαν να εμφανίζονται. Άνδρας της περιπόλου άρχισε να αισθάνεται αδυναμία, λόγω πιθανής τροφικής δηλητηρίασης (εκτίμηση). Η παραμονή στον ΠΧΑ έδωσε για λίγο την ευκαιρία στο να ηρεμήσει και να ανασυντάξει δυνάμεις, αλλά η κατάσταση του επιδεινωνόταν ώρα με την ώρα.

Το στοιχείο παρατήρησης επέστρεψε πίσω έχοντας στα χέρια του ένα άριστο σύνολο πληροφοριών της περιοχής του στόχου. Η κύρια αποστολή της περιπόλου είχε πετύχει στο έπακρο. Αναχωρήσαμε άμεσα από τον χώρο με συνέχιση της πορείας προς Νότο, προς το LUP΄΄.

2η φάση, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

Κατά την διείσδυση κόψαμε πολλές φορές δρόμο και καλύψαμε ταχέως τα 10 περίπου χλμ.διακινδυνεύοντας την ασφάλεια της περιπόλου (τραυματισμοί κάτω άκρων) αφού την πρώτη φορά πάθαμε ¨βατερλώ¨στα πρώτα 7 χλμ που καλύψαμε σε 6 ώρες .Ευτυχώς με πολύ προσοχή στον χάρτη δεν εισήρθαμε σε βαλτώδες περιοχές(βασική επιδίωξη των διοργανωτών).Τα περίπολα τα είχαν χωρίσει σε δυο αποστολές ,στις μπλέ και στις κόκκινες εξ’ου και το τελευταίο γράμμα ,εμείς είχαμε κόκκινη αποστολή ,foxtrot two one romeo-F  2 1 R ,romeo=red. Όταν πλησιάζαμε τον ΑΝΣΚ’’ πέσαμε’’ επάνω στην μπλε αποστολή και εκεί είδαμε για πρώτη φορά ότι χρησιμοποιούσαν φουσκωτά άρματα για απεικόνιση. Αγνοώντας λοιπόν ότι υπήρχε αποστολή πλησίον της δικής μας(το καταλάβαμε επί τόπου)μπορούσαμε να μπερδευτούμε και να νομίσουμε ότι φτάσαμε ,πράγμα που δεν έγινε φυσικά διότι στον χάρτη ήμασταν πολύ προσεκτικοί.
 

Παρακάτω και γνωρίζοντας,διαβάζοντας το ανάγλυφο του εδάφους, ότι κοντεύουμε (Τέλος 1Ης φάσης- διείσδυσης)επιλέξαμε ένα ωραίο μέρος εντός του δάσους για να το χρησιμοποιήσουμε ως ΠΧΑ(προκεχωρημένος χώρος απόκρυψης)ή αν θέλετε σημείο διασποράς(Σ.Δ.).Τελικά το μέρος από ότι εκ των υστέρων συμπέρανα  στο Google απείχε γύρω στα 1100 μέτρα στην ευθεία από τον στόχο. Εκεί κάναμε περιμετρική τάξη και καθισμένος επάνω στον μακράς διαβίωσης σάκο μου ,υπενθύμισα στην ομάδα και στον βοηθό μου, πόση ώρα θα λείπαμε ,σημείο εισόδου  κατά την επιστροφή στον ΠΧΑ, συνθηματικά, τι θα γινόταν αν… κλπ όπως τα είχα εκδώσει στην τελική μου διαταγή επί της αμμοδόχου.Την αναγνώριση θα έκανα ο ίδιος με έναν ακόμα άντρα (Τ/Φ),αφήνοντας την ηγεσία στον ΄Β (SIC=second in command,),όπως ακριβώς έγινε και στις προασκήσεις. Ασφαλίσαμε τα Bergen κάτω από φτέρες αφού η συνεννόηση μας ήταν ότι αν χρειαζόταν να φύγει  το περίπολο χωρίς εμάς   δεν θα τα έπαιρνε μαζί του(που να τα κουβαλήσεις μέσος όρος  βάρους κάθε σάκου ήταν 40 κιλά).Πήραμε μαζί μας τα άκρως απαραίτητα όπως :όπλα ,εξάρτυση ,πλήρες θήκη χάρτου με πλαστικοποιημένα(από την πατρίδα) φύλλα Α4 για σχεδιαγράμματα κλπ ,κιάλια(10Χ12)και μονοκόκαλο (25Χ50) με τρίποδα ,φορέσαμε το πάνω μέρος του GORE TEX ,προσαρμόσαμε λίγο την παραλλαγή μας βάζοντας κρέμα στα χέρια και  σημεία του προσώπου που είχε φύγει και το διχτυωτό φουλάρι (το πολυχρηστικό αυτό που κάποιοι έχουν αντικαταστήσει λανθασμένα κατ’εμε με το shemagh)πάνω μας απλωμένο ,αλλοιώνοντας έτσι το σχήμα μας.

Ένα λάθος που έκανα  από την ΄΄καυλα΄΄ μου και την ανυπομονησία μου να βρω τον ΑΝΣΚ (και να κάνω επιτέλους αυτό για το οποίο ΄΄εκστράτευσα΄΄ για δεύτερη φορά, CTR),δεν άλλαξα μπλουζάκι(αν και φορούσα coolmax)και αυτό συνετέλεσε σίγουρα στην υποθερμία που έπαθα αργότερα το ίδιο βράδυ με αποτέλεσμα  να τρέμω για περίπου δυο ώρες  .Τώρα που μπορώ να τα σταθμίσω όλα εκ του ασφαλούς πιστεύω ότι αυτή μου η απροσεξία παραλίγο να καταστρέψει το περίπολο γιατί την υποθερμία την έπαθα ,μετά από αλλά 30 περίπου χλμ πορείας σύνολο 40, ταυτόχρονα με την επιδείνωση του ανιχνευτή 1 που έπαθε δηλητηρίαση και ΄΄κόπηκε΄΄  από τον εμετό .Όλα αυτά εν μέσω βροχής(που ήδη άρχισε να μας τιμά με την παρουσία της ,άλλωστε  ανταρτοπόλεμος και Cambrian χωρίς βροχή δεν είναι ανταρτοπόλεμος...) και μη μπορώντας να κατευθύνω το περίπολο γρήγορα(όσο ήθελα) και να εμψυχώσω τον ανιχνευτή 1,που άρχισε να έχει τύψεις γιατί ήξερε, ότι αν μας εγκατέλειπε, δεν θα κατακτούσαμε μετάλλιο και φυσικά αυτό θα μας ΄΄έριχνε΄΄ με περαιτέρω συνέπειες ,επίσης στεναχωριότανε γιατί δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα όπως και στο 1ο Cambrian όπου ήταν από τους κύριους εμψυχωτές .Ευτυχώς για μένα εκεί απόδωσε το ΄΄δέσιμο΄΄ της ομάδας(που το είχα μεν δουλέψει αρκετά ,αλλά ήθελε και άλλο) και οι παλιοί του Cambrian(2011)και της Ο.Α.έτσι λοιπόν ανέλαβε ο Νοσοκόμος και ο Πολυβολητής, ο πρώτος τον άρρωστο και ο δεύτερος εμένα δίνοντας μου τον πολύτιμο υπνόσακο του για να αντιμετωπίσω την υποθερμία(είχαμε πάρει 6 υπνόσακους στην προσπάθεια μείωσης του βάρους).Όπως όλα έχουν τις συνέπειες τους έτσι και εκεί η συνέπεια ήταν να μην ξεκουραστεί ο πολυβολητής όπως έπρεπε και την επόμενη μέρα ήταν ο πρώτος που έδειξε σημάδια κόπωσης και αδυναμία συγκέντρωσης…δικαιολογημένα. Όλα αυτά πιθανόν να είχαν αποφευχθεί αν φρόντιζα να αλλάξω και να φορέσω κάτι πιο ζεστό.

Τέλος πάντων αφού φάγαμε κάτι στα γρήγορα  αναχωρήσαμε (φάση 2Α , προσέγγιση) για να βρούμε τον ΑΝΣΚ. Ήμουν πλήρως προσανατολισμένος και κατευθύνθηκα αρχικώς αντίθετα και μετά έψαξα και βρήκα ένα μονοπάτι προς την γενική κατεύθυνση ,έπρεπε να προσεγγίσουμε τον ΑΝΣΚ από συγκεκριμένο αζιμούθιο διότι αυτές ήταν οι διαταγέςμας. 
Κινηθήκαμε με απόλυτη κάλυψη που μας προσέφερε η πυκνή βλάστηση και με την καθοδήγηση της πυξίδας ,εκατέρωθεν ενός ρέματος, όμως η βλάστηση μας απέτρεπε από το να εντοπίσουμε έγκαιρα τον στόχο και να μας φύγει το άγχος καθώς όσο πλησιάζαμε(βάσει χάρτου) στον ΑΝΣΚ τόσο αρχίζαμε να ανησυχούμε που δεν είχαμε οπτική επαφή ,παρόλο που είχα απόλυτη πεποίθηση ότι θα το έβρισκα και σύντομα θα τον βλέπαμε .Μετά από αρκετή ώρα προσέγγισης με προσεκτικές κινήσεις για να μην αποκαλυφθούμε και πάει στράφι όλη η επιχείρηση (ήδη  προσευχόμουν..) και ενώ έχουμε περάσει διάφορα μικρά και μεγάλα ρέματα…
να το ήταν μπροστά μας ,επιτέλους ,δεν πίστευα τα μάτια μου, ανυπομονούσα να το ΄΄χτενίσω΄΄με τα κιάλια και να αρχίσω να καταγράφω τις κινήσεις του εχθρού ,πρώτα όμως έπρεπε να προωθηθούμε σε καλύτερη θέση.
 

Με έρπηση  κινηθήκαμε σε ένα κομμένο κομμάτι του δάσους που μας πρόσφερε άριστη κάλυψη αν και είχε μόνο κομμένους κορμούς ,διότι ο εχθρός δύσκολα θα πίστευε ότι τον παρατηρούμε από εκεί και όχι από κάποιο δασύλλιο .Τελικά στερεώσαμε(φάση 2 Β Ενέργειες επί του στόχου) ,το μονόκυαλο που κουβαλήσαμε για αυτόν τον σκοπό (1 κιλό με τον τρίποδα που μας βάρυνε για 70 χλμ..) ,στην βάση ενός κομμένου δέντρου, πίσω από την κάλυψη του ,αφού παρατήρησα για αρκετή ώρα ,άρχισα να συμπληρώνω την αναφορά περιπόλου αναγνωρίσεως (recce patrol report) κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Εκεί μου δόθηκε και η ευκαιρία να ζωγραφίσω τον στόχο όπως τον έβλεπα από την Θ.Π.(point of view)και να κάνω πανοραμικό και ότι άλλο έπρεπε συλλέγοντας και καταγράφοντας έτσι πάρα πολλές πληροφορίες .Σημειωτέον ότι είχαμε διαταγή να πάρουμε  επαφή με την βάση όταν θα αφικνούμασταν στον Π.Χ.Α. οπότε έτσι οι διοργανωτές της άσκησης ήξεραν  χοντρικά πότε βρισκόμασταν επί του στόχου και ενεργοποιούσαν κάποια επεισόδια(η απεικόνιση έμενε στο σημείο για 10 ημέρες αφού και οι εφτα   48ωρες φάσεις ήταν πανομοιότυπες 1 & 7 ήταν για εφεδρους,λογο σαββατοκύριακου και οι 2 έως 6 απευθυνόταν σε μόνιμους ,εμείς ασκούμασταν –διαγωνιζόμασταν στην 6η )όπως την κίνηση ,σε συγκεκριμένη πορεία ,ανά 45 λεπτά του σκύλου με τον συνοδό του,ή τον έλεγχο της περιοχής με κιάλια για αποκάλυψη μας.Εδω να αναφέρω ένα περιστατικό : ταυτόχρονα με εμάς (χωρίς να το γνωρίζουμε) υπήρχε και άλλη ομάδα που θα παρατηρούσε τον ίδιο στόχο από διαφορετικό όμως αζιμούθιο αυτή η ομάδα έκανε μια σωρεία λαθών όπως: προσέγγισε από ¨φαλακρό¨ ύψωμα διαγράφοντας μάλιστα την σιλουέτα τους στον οριζοντα, β) έφεραν κράνος κατά την προσέγγιση , γ) το στοιχειό παρατήρησης ήταν  πολυάριθμο (4-5) .Πιστεύω ότι ο περιπολάρχης επέλεξε να φέρουν κράνος και να είναι αρκετοί διότι δεν ήθελε να διακινδυνεύσει σε περίπτωση αποκάλυψης την καταστροφή έτσι προτίμησε την  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Πως τα γνωρίζω όλα αυτά ;καθώς παρατηρούσα τον εχθρό είδα έναν από αυτούς να δείχνει με το χέρι του προς το ύψωμα σε έναν συνάδελφο του και αμέσως σήμανε συναγερμό (δίνοντας μου την ευκαιρία να μετρήσω την δύναμη του εχθρού) και κινήθηκαν προς την κατεύθυνση τους. Στρέφοντας το μονοκόκαλο στο σημείο όντως εντόπισα πολύ εύκολα την περίπολο που ήταν Βρετανική(φορούσαν την ΜΤP και το κλασικό κράνος με την τυποποιημένη λινάτσα).

 
Το αποτέλεσμα της παρατήρησης: εντόπισα δυο ερπυστριοφορα του εχθρού  ένα  BMP-1 και ένα  T-55 (φουσκωτά ομοιώματ) στον    χώρο    ενεργούσαν  (τουλάχιστον  αυτοί  που  φαινόταν)  έξι  άνδρες  με  τον συνοδό και ένας σκύλος (νομίζω μαλινουά) ,έφεραν πανσπερμία οπλισμού κυρίως ανατολικού μπλοκ, παράγωγα του ΑΚ μαύρο παντελόνι και παραλλαγής τζάκετ (την παλιά ελβετική) ,ήταν κοντοκουρεμένοι και στο αριστερό μπράτσο έφεραν ίδιο σήμα ( μια προσπάθεια για ομοιόμορφη ενδυμασία και εμφάνιση) , ήταν πειθαρχημένοι αφού εκτελούσαν κάποιες υπηρεσίες σε τακτά χρονικά διαστήματα, επίσης από τα κτίσματα που υπήρχαν στο σημείο εντοπίσαμε σε ένα που φαινόταν σαν κοιτώνες  καπνό να βγαίνει από μια καμινάδα ( σε αυτό μπαινόβγαιναν οι άντρες ) και ταυτόχρονα έβγαινε καπνός και σε καμινάδα σε ένα πιο άνετο κτήριο ,που πιθανόν ήταν η κύρια κατοικία,  οπότε  εικάσαμε ότι χρησιμοποιείται από αξιωματικούς/ο. Σύνολο τουλάχιστον 6. Αναφέραμε και άλλες λεπτομέρειες όπως ότι η επικοινωνία τους γινόταν μέσω κινητών τηλεφώνων (επιδεικτικά χρησιμοποιούσε  συγκεκριμένο άτομο),ποιος ήταν ο επικεφαλής κ.α.π. Όλες αυτές τις πληροφορίες τις δώσαμε δυο φορές την μια το ίδιο βράδυ στο Friendly Forces Training Camp (όπου είχαμε την χαρά να εκπαιδευτούμε και από άντρες των UK Special Forces,δεν μας έλεγαν την μονάδα τους) και την δεύτερη όταν τελείωσε η άσκηση, κατά την απενημέρωση για την πλήρη και σε πραγματικό χρόνο αξιοποίηση τους από την προϊσταμένη διοίκηση.
Η απόσταση από την Θ.Π.εως τον ΑΝΣΚ σύμφωνα με τους επιτόπιους υπολογισμούς μου  ήταν γύρω στα 380 μέτρα όμως η μελέτη του Google έδειξε γύρω στα 500 μετρά ,εδώ έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το ποια ήταν η πραγματική απόσταση.

Όπως και να χει η απόσταση ήταν ιδανική για να μην διακινδυνεύσω αποκάλυψη από τον εχθρό αλλά και ακόμα αν αυτό γινόταν υπήρχαν πολλές ελπίδες για επιτυχή αποχώρηση, φυσικά απείχαμε αρκετά για τις ανάγκες της αναγνώρισης , η απόσταση καλύφτηκε από το θηρίο των 25Χ50 που μας έδωσε το προβάδισμα και έτσι  έκρινα ότι δεν απαιτούνταν προσέγγιση του στόχου αφού ότι ήθελα το είχα , αν το σενάριο ήταν διαφορετικό το ξανασυζητούσαμε (όπως π.χ. εντοπισμός όμηρου ή φίλιου αιχμαλωτισμένου προσωπικού).

 

Μετά από δύο ώρες και ένα τέταρτο αποφασίσαμε ότι εξέλειπαν οι λόγοι παραμονής μας στο σημείο και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για τον Π.Χ.Α. (φάση  2Γ -αποχώρηση). Επιστρέψαμε από το ίδιο δρομολόγιο καθώς μας έδωσε ταχύτητα και ασφάλεια, πλησιάζοντας πραγματοποιήσαμε το οπτικό συνθηματικό αν και δεν χρειάστηκε και αποφασίσαμε να κάνουμε πλάκα που όμως δεν έγινε πιστευτή διότι απουσιάζαμε γύρω στις τρείς  ώρες και δεν μας πίστεψαν ότι σε αυτό το διάστημα δεν   βρήκαμε τον στόχο. Όταν έδειξα στους άντρες τα σχεδιαγράμματα κλπ το ηθικό ανέβηκε καθώς ήμασταν μέσα στα χρονικά περιθώρια και μάλιστα  με άνεση χρόνου οπότε το μέλλον διαγραφόταν ευοίωνο ,ακόμα και ο άρρωστος μας ΄΄ανέβηκε΄΄, θέλαμε να φωνάξουμε δυνατά το σύνθημα μας <<Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ>>,που μας έδινε φτερά (τι  Red bull και μ…..ς) αλλά αυτό τακτικά ήταν αδύνατο.Μετα από μια μικρή ανασυγκρότηση ξεκινήσαμε τελειώνοντας την 2η φάση και αρχίζοντας την 3η αυτή της επανόδου που έμελε να είναι μια αδιάκοπτη 30αρα πορεία και μόνο προοίμιο του τι μας περίμενε στην συνέχεια της  άσκησης αφού την επόμενη το πρωί μετά από ακόμα 15 χλμ έπρεπε να διαβούμε ένα ποτάμι με πλήρη φόρτο (ήταν τέτοια η εντύπωση που μας είχε κάνει το ποτάμι  πλάτους 80 μέτρων και βάθους 18 το 2011 που όταν είδαμε το 40-50 μέτρων πλάτους ποτάμι αυτή την φορά ανακουφιστήκαμε!!)και όλα αυτά πριν πάρουμε την τελική ανηφόρα 10 περίπου χλμ. Δυστυχώς μια από τις παραλείψεις  μας ήταν ότι δεν  πήραμε μαζί μας στην αναγνώριση φωτογραφική μηχανή η κάμερα(αν και είχαμε μαζί μας και τραβήξαμε αρκετά πλάνα τα οποία μπορείτε να δείτε στο you tube  βάζοντας αναζήτηση Cambrian patrol 13)και να καταγράψουμε το αποτέλεσμα της αναγνώρισης που ήταν άριστο.

Τελειώνοντας να προσθέσω ότι σημαντική για την πραγματοποίηση της αναγνώρισης ήταν η επιλογή του άντρα που θα με συνόδευε καθώς το 2011 δεν υπήρχε εθελοντής  για να με συνοδεύει να την πραγματοποιήσω ,γεγονός που με έκανε να κινηθώ μόνος ( βράδυ) με αποτέλεσμα να μην επιμένω όσο έπρεπε. Φυσικά ο άντρας αυτός είχε άριστη φυσική κατάσταση αλλά και οξυδέρκεια. Θεωρώ ότι οι πόντοι που πήραμε σε αυτό το κομμάτι ήταν ιδιαίτερα υψηλοί και αυτό γιατί το αξίζαμε και λέω θεωρώ διότι το 2011 μας έστειλαν μετά από  δυο-τρεις  μήνες μια  αναφορά που ανέλυε τις επιδόσεις μας κλπ ,κίνηση  που ακόμα δυστυχώς δεν έχει επαναληφτεί.

Commander:FOXTROT TWO ONE ROMEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ονήσιλος 2014 Grenadier 2011 »
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK