log in

Μακεδονομάχος

Πολίτης Οπλίτης έστω και για μια ημέρα

Συνάδελφοι Έφεδροι αξιωματικοί υπαξιωματικοί και οπλίτες , λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα με ερωτήσεις και προβλήματα σε σχέση με τα υλικά καθώς πολλοί από εσάς δεν είναι σε θέση να προμηθευτούν όλα όσα ''απαιτούνται'' καθώς και απορίες και προβληματισμούς όπως ..εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά που έχετε σαν ύλη ή ξέρω πολύ λίγα.......δεν το έχω ξανακάνει......είναι πολλά τα χιλιόμετρα;.......δεν ξέρω αν τα καταφέρω..............

Όλα αυτά τα χρόνια η προσπάθεια είχε έναν κύριο σκοπό την εκπαίδευση των Εφέδρων σε αντικείμενα που άπτονται των αναγκών ενός σύγχρονου πεδίου μάχης.

Λαμβάνοντας υπ όψιν μας ότι ένας Έφεδρος πρέπει να βρίσκεται σε βαθμό ετοιμότητας τουλάχιστον πενταπλάσιο του συναδέλφου του που βρίσκεται στα όπλα είτε είναι μόνιμο προσωπικό είτε υπηρετεί την θητεία του και έχει το προνόμιο συχνής εκπαίδευσης ,ενασχόλησης με οπλισμό και σχεδιασμούς μάχης και δεδομένου ότι σε μία άσκηση δύο ημερών μπορεί να γίνει μόνο αξιολόγηση και όχι εκπαίδευση αποφασίσαμε να δώσουμε μια "ύλη" εκπαιδευτική προς όλους τους ασκούμενους σε τακτά χρονικά διαστήματα έως δεκαπέντε ημέρες πριν από την άσκηση έτσι ώστε όλοι να δουλέψουν πάνω στα αντικείμενα με τον τρόπο που θα αξιολογηθούν και όχι όπως το ξέρει η το είδε κάπου ο καθένας .

Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουμε πολλές ώρες πραγματικής και σοβαρής εκπαίδευσης για τον καθένα από εμάς ατομικά και θα εκπαιδευτούμε σε καταστάσεις που θα συναντήσουμε όταν θα χρειαστεί να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας δίπλα σε ανώριμους ,ανεύθυνους και ανίδεους συναδέλφους μας. Εμείς θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους όπως αρμόζει σε συμπολεμιστές και συναδέλφους θα τους στηρίξουμε ,θα προσπαθήσουμε να τους μάθουμε πράγματα βασικά , να τους δώσουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν και να επιβιώσουν αλλά και να νικήσουν,εμείς θα γίνουμε  ο πολλαπλασιαστής ισχύος της μονάδας μας και "εργαλείο" στα χέρια των ηγητόρων μας .Αυτό θα είναι και ένα ζητούμενο από την άσκηση , οπότε μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας , δεδομένης της σοβαρότητας που διακρίνει τους Εθελοντές Εφέδρους και της τοποθέτησης μας σε μονάδες Πεζικού δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε "ψευτοκομαντισμούς" και αποστολές υπερηρώων παρά μόνο σε όσα πραγματικά θα αντιμετωπίσουμε κάτι που έχουμε σαν αρχή σε όλους τους Μακεδονομάχους.
Σε γενικές γραμμές θα εκπαιδευτούμε όπως πρόκειται να πολεμήσουμε σε πολλαπλές  αποστολές που μπορούν να θα δοθούν σε στρατιώτες του Πεζικού, ενός Πεζικού όμως όπως έπρεπε να είναι. Από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την εικόνα του πραγματικού όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απαντούμε σε όλους όσους προβληματίζονται , αγχώνονται ,δεν έχουν υλικά,είναι υπό σκέψη και ότι άλλο μπορεί να τους κρατήσει μακριά από την άσκηση.

Φορέστε την στολή σας που όλοι πρέπει να έχουμε τουλάχιστον μια ,συγκεντρώστε ότι υλικά μπορείτε , θα σας βοηθήσουμε κι εμείς στο μέτρο του δυνατού,βρείτε φίλους ,γνωστούς να ταξιδέψετε μαζί ή ελάτε μόνοι , μπορείτε να συμμετέχετε σε τμήμα που διαγωνίζεται ή να βοηθήσετε στην οργανωτική επιτροπή ,υπάρχουν ρόλοι και αποστολές για όλους .

Σε κάθε περίπτωση αν δεν έχεις τίποτα από ,υλικά ,γνώσεις και φυσική κατάσταση φόρεσε την Ελληνική ψυχή σου , έλα να σταθείς πλάι μας και να γίνεις κομμάτι της οικογένειας των Εθελοντών Εφέδρων.

                      Γίνε από Πολίτης Οπλίτης έστω και για μια ημέρα.

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK