ΥΛΙΚΑ 3ο ΜΕΡΟΣ ΣΑΚΟΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
- Γράφτηκε από Super User
- Κατηγορία άλλες Δραστηριότητες
- Διαβάστηκε 1649 φορές
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Εκτύπωση
- Πολυμέσα
H 3η μας εκπομπή αναλώνεται στο κεφάλαιο ομαδικός σάκος αντιμετώπισης τραυμάτων μάχης .Τι πρέπει να κουβαλήσει μαζί του ο νοσοκόμος της ομάδας λοιπόν;
Σημειώνουμε ότι παρουσιάζεται όχι η ιδανική ομαδική συλλογή(για ποια αποστολή;) αλλά η συλλογή της Ο.Α. Μητροπολιτικής Λ.ΕΦ.Ε.Δ. που εφοδιάστηκε με πολύ κόπο(και χρήμα) τα υλικά που παρουσιάζονται ώστε να συνοδευσει την ομάδα στην άσκηση CambrianPatrol στο BreconBeacon της Ουαλίας και συνάμα να συνοδεύει την λέσχη στις εξορμήσεις στο βουνο.Να τονίσουμε εδώ ότι πριν οποιαδήποτε αποστολή πρέπει να γίνει μια εκτίμηση και ανάλυση της κατάστασης ώστε να προστεθούν η’ να αφαιρεθούν υλικά αφού το βάρος συνολικά που πρέπει να κουβαληθεί είναι σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπ’οψιν.Δεν θα κατεβούμε με ελικόπτερα επάνω στον εχθρό το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να κάνουμε δεκάδες χλμ με διαβίωση στην ύπαιθρο!
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των βίντεο χωρίς την ρητή συγκατάθεση του Δ.Σ. της Μητροπολιτικής Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Η λήψη έγινε με μια απλή κάμερα με τρίποδα χωρίς επαγγελματική βοήθεια (ευχαριστούμε το μέλος μας Θεόδωρο),το ίδιο συνέβη με την επεξεργασία’’.
e-mail επικοινωνίας το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μην παραλείψετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Kαλή διασκέδαση!