log in

Aλλες Δραστηριότητες

άλλες Δραστηριότητες

άλλες Δραστηριότητες (68)

Παρουσίαση βιβλίου "Εγχειρίδιο Έλληνα Μαχητή"

Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης 18 Δεκεμβρίου 2019 Παρουσίαση βιβλίου "Εγχειρίδιο Έλληνα Μαχητή" και βράβευση της ομάδας Πεζικού αποτελούμενης από Εφέδρους για τον άθλο της διάκρισης τους στην άσκηση του Βρετανικού Στρατού CAMBRIAN PATROL ,ευχαριστούμε τους Γιώργος Δημητρόπουλος και Βαγγέλη Τρασάνη για την τιμή αλλά πολύ περισσότερο για το έργο τους ,το Order of AHEPA και τον Ανδρέα Ζαπουνίδη για την τιμή και την προβολή της προσπάθειας μας και του παραπάνω πονήματος. Ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ανάμεσα σε όλα όσα είπε με τον δικό του μοναδικό τρόπο εστίασε στην αξία και την αναγκαιότητα ενός σύγχρονου και ισχυρού Πεζικού στο πεδίο της μάχης έκλεισε με την φράση "η ομάδα είναι το κύτταρο του στρατού" αρχή και παράγοντας νίκης. Τέλος για το εγχειρίδιο με λίγα λόγια είναι ένα απίστευτο εργαλείο γνώσης ,ένα βοήθημα θα λέγαμε γραμμένο με πολύ απλά και κατανοητά λόγια,σχήματα,εικόνες απαραίτητο για κάθε Έλληνα Έφεδρο που θέλει πραγματικά να εκπαιδευτεί και να γίνει καλύτερος μαχητής.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

Κοπή πίτας από την Μητροπολιτική Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ,λιτά και ταπεινά χωρίς φαμφάρες, δίπλα σε ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός.Μια γεμάτη χρονιά το 2018 με αποκορύφωμα την διάκριση των μελών μας στην άσκηση του Βρετανικού Στρατού Cambrian Patrol ,συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και δύναμη επ ωφελεία των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Άμυνας.
Ευχαριστούμε όσους και όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

ΛΕΦΕΔ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ

Εφαρμόζοντας πιστά το δόγμα του Πολίτη - Οπλίτη, τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζουν να εκπαιδεύονται ώστε να είναι έτοιμα να προσφέρουν, όποτε η Πατρίδα το απαιτήσει. Στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων "Με Αρετή και Τόλμη", μέλη του παραρτήματος της ΛΕΦΕΔ στο Ηράκλειο Κρήτης, μιλούν για τον θεσμό της Εφεδρείας.

''Το χρώμα στη ζωή μας, δεν το δίνουν οι εικόνες,αλλά η διάθεσή να συμμετέχουμε όλοι ισότιμα και οι άνθρωποι που το κάνουν πραγματικότητα.''

''Το χρώμα στη ζωή μας, δεν το δίνουν οι εικόνες,αλλά η διάθεσή να συμμετέχουμε όλοι ισότιμα και οι άνθρωποι που το κάνουν πραγματικότητα.''

Οι Εθελοντές Έφεδροι παντού δίπλα στην Πολιτεία και στον άνθρωπο  και ακόμη πιο κοντά σ αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο .

Το Σάββατο 11/11 η λέσχη συμμετείχε στην ''ΔΡΑΣΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN'' στον ποταμό Λουδία την οποία διοργάνωσε  ο Τομέας Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

 Κορωνίδα των δραστηριοτήτων μας ανέκαθεν ήταν οι δραστηριότητες στο βουνό. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουν προστεθεί αρκετά άλλα αντικείμενα που πλέον χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. σε σημείο που έχουν γίνει συνυφασμένες έννοιες,να αναφέρω μερικά από αυτά.Συμμετοχή σε Εθνικές παρελάσεις,συμμετοχή στην πολιτική προστασία,Π.Σ.Α.Α."Μακεδονομάχος" κ.α.π. Ένα από αυτά που δεν φαίνονται είναι οι εβδομαδιαίες θεωρητικές εκπαιδεύσεις στα γραφεία της λέσχης,σε αυτές η αίθουσα διδασκαλίας είναι πάντα κατάμεστη (αριθμεί 55 θέσεις καθημένων). Τελειομανείς όπως πάντα ,στα πλαίσια του εφικτού,έχουμε φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια όπως η ύπαρξη διαδικτύου, προβολέα,υπολογιστή και ότι άλλο χρειάζεται για την άνετη παρακολούθηση των μαθημάτων .Η μετακόμιση στα νέα γραφεία μας άνοιξε την όρεξη για περισσότερα, έτσι με την αφιλοκερδή προσφορά του μέλους μας και ιδιοκτήτη της εταιρείας συστημάτων προστασίας CSB διαμορφώσαμε τον χώρο εξάσκησης airsoft(lefed airsoft club)με κάμερες ώστε να υπάρχει καλύτερη αξιολόγηση της κίνησης ,ατομικής και ομαδικής. Η προσπάθεια για βελτίωση είναι ατέρμονη, αρωγοί είστε όλοι και σας ευχαριστούμε.
Για το Δ.Σ. -Ο- Αντιπρόεδρος
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK